NEVS – Förstklassiga elbilar för framtiden!

Business Innovation Seminar:

Välkommen till ett öppet seminarium med NEVS som utvecklar elbilar som tar ansvar för framtiden. Deras ägare Kai Johan Jiang skapade NEVS år 2012 med ett uttalat mål att bidra till att lösa de miljöutmaningar världen står inför.

Elektrifiering, elbilar, nya ägandeformer och självkörande bilar är bara några av de tongivande trender som de ser kommer att sätta agendan inom fordonsindustrin. I detta sammanhang har de en unik teknisk spets och de samarbetar med Drive Sweden, 2030-sekretariatet och olika leverantörer från hela världen. För att stärka sin innovations-kraft inleder de samarbeten inom produktion och forskning i Sverige och Kina. Stefan Christiernin arbetar som Research Affairs and Innovation Manager och Pavel Calderon arbetar som Manager – Advanced Battery Technology.

Varmt välkommen!

  • Category: Business Innovation Seminars
  • Date: 2 March, 2017
  • Location: Mittuniversitetet, Campus Sundsvall, sal O102
  • Time:: 11:00-12:00

Läs mer om seminariet

Om Business Innovation Seminars

Business Innovation Seminars är en seminarieserie som arrangeras av forskningscentrum FSCN och STC vid Mittuniversitetet i samarbete med BioBusiness Arena och Fiber Optic Valley.

Seminarierna är öppna för alla och vi hoppas att de ger kunskap och inspiration från framgångsrika entreprenörer och personer i ledande roller inom IT-branschen, skogsindustrin och biosektorn.